Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Roaming Sim Cards για τα Επαγγελματικά ταξίδια

Roaming Sim Cards



Για εκείνους που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό μια roaming SIM μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα για τις κλήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε μια προπληρωμένη κάρτα SIM που θα σας επιτρέπει να κάνετε φτηνές διεθνείς κλήσεις Επιλέγοντας μια προπληρωμένη κάρτα SIM roaming έχετε πλέον τη δυνατότητα να καλέσετε οποιαδήποτε χώρα με χρεώσεις που είναι πολύ χαμηλότερες από τις κανονικές τιμές roaming. Μπορείτε πλέον να μιλάτε ελεύθερα με την οικογένεια σας, τους φίλους σας τα στελέχη σας χωρίς να νοιάζεστε για τις υπέρογκες χρεώσεις. Κλήση ενός λεπτού από Ελλάδα προς Κίνα είναι 1.08E+ 12% ενώ με μια roaming Sim όπως είναι η MySims2Go πληρώνετε 0,18E ανά λεπτό, νομίζω πως οι αριθμοί τα λένε όλα!

Όταν ένα άτομο ταξιδεύει συνέχεια για επαγγελματικούς λόγους, η δυνατότητα να μπορεί να πραγματοποιεί φθηνές διεθνείς κλήσεις είναι υψίστης σημασίας. Αυτό βοηθά στη διατήρηση σε χαμηλά επίπεδα του προϋπολογισμού της εταιρείας ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στον επαγγελματία ταξιδιώτη να μείνει σε επικοινωνία με το γραφείο του. Ακόμα κι αν είστε ένας από τους λίγους που δεν έχουν σήμερα ένα κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να αγοράσετε Καρτοκινητά με roaming SIM κάρτες για τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και για τους υπαλλήλους σας που χρειάζονται ένα κινητό τηλέφωνο, όταν ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους!

Δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνετε τεράστια ποσά στα ξενοδοχεία για να καλέσετε το σπίτι ή το γραφείο. Κάνοντας την επιλογή να αγοράσετε μια roaming SIM μπορείτε να μειώσετε εντυπωσιακά το ποσό που ξοδεύετε για τα ταξίδια σας και να αποκτήσετε πλέον το πλεονέκτημα να κάνετε κλήσεις από οποιοδήποτε σημείο. Όταν ταξιδεύετε με roaming κάρτες SIM, δεν έχετε πλέον το άγχος για την εύρεση ενός τηλεφώνου όταν βρίσκεστε μακριά από το ξενοδοχείο, επειδή θα έχετε πάντα ένα τηλέφωνο μαζί σας από το οποίο θα μπορείτε να κάνετε πολύ φθηνές διεθνής κλήσεις.

Η πραγματοποίηση φθηνών διεθνών κλήσεων είναι μια βασική ανάγκη για όλους τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς σκοπούς.

Η MySims2Go μια ελληνική εταιρία, έχει της φθηνότερες τιμές από όλους τους ανταγωνιστές τις στις χρεώσεις για διεθνής κλήσεις.

Η MySims2Go αναδείχθηκε ως η καλύτερη υπηρεσία που παρουσιάστηκε στο “Mobile World Congress στη Βαρκελώνη για το έτος 2011”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου